მოკლე პასუხი
თუ ანგარიში 24 თვის განმავლობაში არ გამოიყენება (არც შესვლა, არც აპლიკაციის ან ვებსაიტის გამოყენება), მას დავხურავთ. ჯერ რეგისტრირებულ ელფოსტაზე მოგწერთ. თუ ამ წერილიდან 30 დღის განმავლობაში ანგარიშზე არ შეხვალთ, ანგარიში წაიშლება. მანამდე ნებისმიერ დროს შესვლა ანგარიშს აქტიურს დატოვებს.
ანგარიშს, რომლის ელფოსტაც არასოდეს დადასტურებულა, ვერ გავაფრთხილებთ, ამიტომ ის 24 თვის შემდეგ ელფოსტის გაგზავნის გარეშე დაიხურება.
სასარგებლო იყო ეს სტატია?